Jag tycker Radiotjänst – vad tycker du?

Nu på torsdag är det Roy-galan på Göta Lejon i Stockholm. Där och då hyllar branschen de bästa svenska reklamfilmerna under halva 2007 och halva 2008. Kreativitet och nyskapande kommer att premieras. Men redan nu kan du rösta på din favorit bland de tio nominerade i specialklassen Folkets pris. Av bara farten kan du vinna en bärbar spelkonsol.

Mina favoriter: Tele2, Hyresgästföreningen och Radiotjänst. Och du vet vem som fick min röst.
Vem får din?

Röstningen är öppen till och med klockan 23.59 den 15 oktober.

Uppdaterat 17/10 00.26:
Folkets pris gick till reklambyrån Sprida och produktionsbolaget Matiné för filmen "Oxyal Ögondroppar". Priset för Bästa reklamfilm gick till Forsman & Bodenfors för Tele2-filmen Snowracer (Vad gör dina föräldrar när du är utomlands?). Produktionsbolaget där är FLX.5 svar till “Jag tycker Radiotjänst – vad tycker du?”

 1. Typen skriver:

  Kolla i sidfoten på roy-sajten. Farligt att använda förra årets mall…

 2. L80 skriver:

  Tele2, för den är den enda jag själv är med i. Jag, jag, jag!

 3. Alex skriver:

  En fråga angående reklamfilmer… Vet du vem som står bakom Läkemedelsverkets reklam med "Crime Medicine" (http://www.crimemedicine.com)

  En fullkomligt briljant reklamfilm med en ännu bättre hemsida/film i "Insider"(TV3)-anda… Strålande!

  Annars av de du skrivit där så är Försvarsmakten min favorit alla dagar.. kanske för att jag uppskattar hela kampanjen oerhört mycket.

  Men just reklamfilmmässigt? Tele2!

 4. Mattias skriver:

  Alex: Jag håller med dig; Crime Medicine är en riktigt bra kampanj. Om jag får tid över skriver jag snart om den.

  Hursomhelst är det Granath Euro RSCG som har gjort kampanjen.

  http://www.granathreklam.se/

 5. Agneta S skriver:

  halla 🙂 kompisar

  ville se om ni
  den har nya produkten

  http://www.youtube.com/watch?v=GfjCYH0J6Sw

  skulle ni vaga prova?

  Halsningar

  Sussane