Nya ord till salu – redan en klassiker

För 30 år utkom Ord till salu. Den blev en bibel för svenska reklamskribenter. Jan Cederquist, Lars Falk, Love Lundquist och Lars Wannberg skrev varsitt evangelium. Nu kommer uppföljaren – Nya ord till salu. De nya evangelisterna heter Johan Holmström (DDB Stockholm), Carl Lewenhaupt (Åkestam Holst), Johan Olivero och Anna Qvennerstedt (Forsman & Bodenfors). De har skrivit ett kapitel var om sina erfarenheter av att vara reklamskribent. Där skildrar de yrkets våndor och glädjestunder, och ger tips och råd till dig som arbetar eller vill arbeta som copywriter. Boken är ett applådvärdigt initiativ av Henrik Täppmark och Johan Fredrikzon på reklambyrån Ruth.


Johan Holmström (DDB Stockholm), Carl Lewenhaupt (Åkestam Holst), Johan Olivero och Anna Qvennerstedt (Forsman & Bodenfors).

Reaktioner
Redan har Nya ord till salu fått Ulrika Good (Goss) att bli bubblande lycklig och stolt, Olle Nordell (ANR BBDO) att rapidbeställa, och reklamdoktor Einar Korpus att bortprioritera både kunder och sömn. Med andra ord: det här lär bli en klassiker. Ett måste för varje copywriter med någon som helst ambition och vett i skallen.

Kan du motstå?
Köp Nya ord till salu hos Adlibris eller hos Bokus. Den kostar 269 kronor.

Läs också
Please copy me: Boken: Ord till salu (Jan Cederquist)