Probably årets bästa reklamfilm (hittills)

(Harkla dig. Lägg på trailerrösten)

Från Europas största bryggeri
kommer en berättelse om hur drömmen blir sann
Följ med in i ett rum av galna kvinnor – och galnare män
Wieden + Kennedy och Heineken tar dig med på en fantastisk lägenhetsvisning:

Korta reflektioner
Visa mig den kvinna som skulle tacka nej till en gå-in-garderob, och jag ska visa dig den som kan låta bli att igenkännande dra på munnen av den här reklamfilmen. För hon och han finns inte. Och inte behöver du kunna holländska för att förstå den här reklamfilmen. Vid närmare eftertanke behöver du varken vara grabb eller gilla öl för att uppskatta den (men det underlättar säkert). För produkten är inte öl. Det är drömmen om öl Heineken säljer. Den om en gå-in-frys med öl. Eller bara en flaska eller två i närmaste bar. Och då behövs inga ord. Bara en berusande bra idé.

Betyget

Din recension av den här filmen?

Läs också
Resume: Heinekens film sprids snabbast
Please copy me: Ibland känns texten överflödig