Trumgorillan är utrotningshotad

Gorillan är ett av alla utrotningshotade djuren på klotet. Inte ser det bättre ut för elefanten, valen, sköldpaddan eller tigern. Det vill International Fund for Animal Welfare ändra på. Och de behöver din hjälp. Men först tog de hjälp av London-byrån Rapp Collins. Deras kreatörer Magnus Thorne och Paul Turner gnuggade knölarna, rafsade i reklamarkivet och trollade fram filmen World Without Gorillas – en knorr på en av världens mest kända reklamfilmer för Cadbury. Eftersom det handlar om välgörenhet lär den som skriker ”Stöld!” skrika sig hes; det här är enligt alla konstens regler.

World Without Gorillas – IFAW – Rapp Collins

Copyn
A world without gorillas
is closer than yoy think

Help us protect
Critically endangered species

Korta reflektioner
En enkel och briljant idé – check.
Ett genomarbetat hantverk – check.

Vad mer kan man begära?
Reklam för en god sak – check!

Vad tycker du: billigt eller briljant?