Du avgör vem som spurtar hem YABA

Yet Another Blog Award belönar Sveriges bästa bloggare inom marknadsföring, reklam och webb. Med blott tre dagar kvar till målet – röstningen stänger vid midnatt på onsdag – ligger Please copy me med i den klunga som har brutit sig loss i kategorin Marknadsföring. Jag känner mig i fin form, har medvind i ryggen och massor med krafter kvar för den helt avgörande spurten. Men mina motståndare är lika tuffa som sega. Därför uppmanar jag dig att göra allt du kan för att hjälpa mig längs hela upploppsrakan. Där är varje röst är viktig (för att inte säga avgörande). Nu gäller det – och på torsdag vet vi hur det gick. Vem vill du se som segrare?

Rösta på www.daytona.se/yaba (Det tar max en minut. Glöm inte att verifiera din e-postadress).

Rösta i YABA!

Och till dig som redan har röstat: tack. Jag blir varm i hjärtat av varje röst jag fått, och din uppskattning sporrar mig att skriva en än bättre blogg om reklam, språk, inspiration och kreativitet.

***

Gå med i gruppen
Lycklig den som har en egen grupp på Facebook. Jag är lycklig. Tack alla ni som blivit medlemmar. Nu går kampen in i ett sista intensivt skede.