Imorgon gästtycker jag i Resumé

I sällskap med Ulrika Good, Nina Åkestam och Niclas Strandh kommer jag att skriva gästkrönikor i Resumé en gång i månaden fram till sommaren. Ulrika och Nina har redan startat. Imorgon torsdag kommer min första krönika – i papperstidningen och på webben. Här är de första 58 orden:

Någonting är ruttet i den svenska reklambranschen. Du behöver bara dra upp huvudet ur sandlådan för att se det klart. Vi verkar ha gjort det till en vana att slänga skit och spy galla över det våra konkurrentbyråer åstadkommer. Vi väljer att döma framför att berömma. Och våra ord i debatter, kommentarer och krönikor luktar avundsjuka och missunnsamhet.

Läs alla orden imorgon. Ventilera sedan dina tankar på Resumé och här på Please copy me.

Läs också
Kontaktmannen: Diagnostisering av den förbittrade reklamarbetaren.