Please copy me vann Yet Another Blog Award


Martin Ragnevad, Daytona, delar ut ännu ett bloggpris till Please copy me. Foto: Daytona Communication

I samband med Daytona Sessions Vol 2 föll avgörandet i den månadslånga omröstningen Yet Another Blog Award. Över 3 500 röster hade fördelat sig på 50 nominerade bloggar i tre kategorier. I publiken på Rival i Stockholm fanns närmare 700 personer, och ytterligare 300 följde tillställningen på webben. Please copy me vann YABA-statyetten i kategorin Marknadsföring.

Jag skickar ett giganttack till var och en av er som har röstat på mig – det är ni som fixat den här segern! Tack också till de fantastiska bloggare som bjöd mig motstånd. Nu tänker jag njuta av det här erkännandet en kort tag – och självfallet fortsätta skriva en blogg om reklamtexter som får er att både lära och le. Snart på en modernare adress dessutom.

Var du på Daytona Sessions?
Hej, kul att du hittat hit. Undrar du varför jag vann? Fråga – eller skyll – på mina läsare. Eller kolla in något av de över 500 inlägg som finns här. Om du är otålig: läs tio råd om hur du skriver bättre reklamtexter eller hur du skriver för webben. Har du hela dagen på dig? Läs mina intervjuer med Filip Nilsson, Göran Åkestam, Björn Schumacher och Per Öhlin.

***

För den nyfikne: Jag firade segern med en fest-fest-fest-kväll i Stockholm. Tillsammans med kollega-Johan, Viktor och Sebastian drog jag från Rival, till Resumébar på Le Bon Palais och vidare till byråfest på DDB Stockholm. Och träffade lika duktiga som trevliga reklamskribenter i form av Magnus Jakobsson och Johan Holmström, DDB; David Orlic, Volontaire; Olle Nordell, ANR; och Nina Åkestam och Stefan Pagréus, Garbergs.


Den berömda branschpressen bevakarResumé: Branschens hetaste bloggare
Dagens Media: De vann Daytonas bloggpris
Not another planning blog: Tack för igår

Övriga medier rapporterar
J-Nytt: Hallå där Mattias Åkerberg…
KY-Akademien: Sveriges bästa bloggare om reklam
KY.se: LIA blev foten in i reklambranschen för Mattias