Åkestam och Grusell snackar reklamradio i Kvällspasset

Reklam är en av vår tids viktigaste kommunikationsformer och därmed kulturbärare. Men det pratas allt för sällan om reklamen. En onsdag i månaden samlar vi därför Reklamradio-panelen: reklamare Nina Åkestam och kommunikationsvetare Marie Grusell. Programledare är Henrik Torehammar.


Nina Åkestam, copywriter på Garbergs, och Marie Grusell, reklamforskare vid Göteborgs universitet.

I kvällens program diskuterar Nina, Marie och Henrik vem som egentligen stod bakom den ”bloggbävning” som FRA-lagförslaget skapade. Hur viktig är avsändaren bakom ett budskap? Dessutom kommer det att handla om hur finanskrisen påverkar reklamen – blir det mindre reklam, blir den tråkigare? Räkna med spännande diskussioner och nya tankar om det vi jobbar med dagarna i ända.

Nu kan du lyssna på hela programmet.