Manliga kärleksförklaringar från McDonald's


Klicka på bilden för större text och logotyp.

Magnus Jakobsson (copywriter) och Fredrik Simonsson (art director) har känt varandra bra länge, men aldrig har samarbetet fungerar bättre än nu. Anledningen? De båda DDB Stockholm-kreatörerna umgås aldrig på jobbet, sköter den mesta konversationen med mejl och några sporadiska meningar i korridoren (däremot ser de till att umgås privat på kvällar, helger och semestrar) källa. Och det verkar ju gå hyggligt; i nästa vecka rullar de – på uppdrag av McDonald’s – ut den här monolog-annonsen med doft av alkoånga och uppoffrande kärlek. Det kommande numret av Café är först med att få påhälsning.      

Vad tycker du?

***

Är det för mycket DDB Stockholm och McDonald’sPlease copy me, tycker du? Men kom igen! Skicka kampanjer som du själv har gjort, eller önskar att du hade gjort, så skriver jag gärna om dem.Kommentarer inaktiverade.