Mer Thorleifs och Bard i Guldägget, tack

Min andra Resumé-krönika är ett faktum. Den här gången handlar det om vad Guldägget kan lära av Melodifestivalen. Min enkla önskan är att du läser, funderar och kommenterar den där krönikan – här eller på Resumé (några har redan börjat).

Läs Mer Thorleifs och Bard i Guldägget  2 svar till “Mer Thorleifs och Bard i Guldägget, tack”

 1. Roger W skriver:

  Du har en point igen. Och dessutom trampade du uppenbarlgen på nån öm tå (läser de anonyma kommentarerna på resumé).

  Dessutom gillade jag "hamsterpuls". Det ska jag sno nån gång när du tittar åt ett annat håll 😉

 2. Mikael Larsson skriver:

  Hej Mattias!

  Har sen en tid tillbaks läst din blogg med stor intresse! Läser den regelbundet från Dublin där jag för tillfället studerar. Är en gammal skolkamrat till dig och både avundar och beundrar dig! Läser just marknadsföring, därav intresset!

  Du bloggar kempegreat!

  Mvh Mikael