Alla Ute-bidragen 2009 – vem vinner då?

Knappt är den ena reklamtävlingen förbi innan nästa tar vid. Nu är det tid för Ute 2009 – en tävling i utomhusreklam, där 20 av landets reklambyråer deltar. Under hela veckan är det vernissage på varje gata och torg; då går alla tävlingsbidrag utomhus. Uppdraget var att kommunicera Looftlighter, som tänder grillen snabbt och utan tändvätska. Alla reklambyråer fick samma brief och samma format. Den vinnande arbetsgruppen – som utses av en jury – får packa väskorna och sticka till reklam-VM i franska Cannes i sommar. Den 12 maj får vi veta vem det blir.

Jag vet att du älskar att tycka. Vilken tycker du är bäst?

Alla bidragen i Ute 2009
(nej, du får inte veta vilken byrå som har står bakom vilket bidrag)
Klicka på bilden för att se att alla i .pdf-format.

Läs också
Resumé: Vilken byrå borde skämmas?