Boktipset.se – för dig som knarkar böcker

www.boktipset.se

Jag är inte killen som läser mycket böcker. Inte om man med böcker menar Strindberg, Hemingway och Doris Lessing. Jag brukar dock trösta mig med att jag fortfarande har de bästa böckerna kvar att läsa. (Däremot läser jag mer facklitteratur, tidskrifter och bloggar än vad som är nyttigt för en någorlunda vuxen man.)

Om böckerna du läst, inte läst eller vill läsa handlar Boktipset.se. Tanken är det ska bli "Hela Sveriges bokhylla", en social knutpunkt där medlemmarna betygsätter sina böcker, hittar likatyckande och utökar sin "vill-läsa-hög". Sajten smygöppnar idag tisdag. Att bli medlem kostar noll kronor. Börja bygg din bokhylla!

Vad läser du? Och i vilka mängder?

***

Kolla också
Resume: TV4 och Bonnier startar boksajt
Times spent alone: Reading List (tipstack till Hanna Björk)