Creator’s Inn gör rum för kreativiteten

Precis som du har jag lätt att bli kär i riktigt bra idéer. Här är en sådan. Den heter Creator’s Inn. Det är ett pyttelitet hotell, där besökande kreatörer erbjuds gratis boende i centrala Göteborg. Det hela är ett samarbete mellan klädmärket Elvine och oberoende lokala aktörer. Initiativtagare är Jesper Larsson på designbyrån Next Century Modern (och förövrigt också stans ihärdiga Pecha Kucha-ambassadör). Det handlar om att ta Creative Social Responsibility. Och det handlar som sagt om en alldeles genomsmart idé för att stärka den kreativa kraften i stan. En berikande kommunikationslösning helt enkelt. Och som sådan skulle Creator’s Inn mycket väl kunna ha belönats med Titanägget. Eller?

Vad tycker du?
       

Creator’s Inn förklarat i filmformat

www.creatorsinn.com