Erbjudande: Missa ingenting och få ut maximalt av Please copy me


Här är ett urval av dem som följer och blir följda av Please copy me på Twitter. Vill du också vara med?

Du som läser den här bloggen är i gott sällskap. Du är omgiven av andra smarta människor som kan massor om reklam, webb, varumärken, pr, design och sociala medier. Just den insikten knockar mig ibland. Och får mig att inse vilka överväldigande klokheter och möjligheter som finns samlade hos er som valt att följa Please copy me. I samma stund blir jag glad att det finns verktyg som gör att vi ta del av varandras tankar, inspirera varandra och diskutera – både det superviktiga och det till synes triviala. Som här på bloggen, på Facebook, på Twitter eller i självaste verkligheten.

Så får du ut maximalt av Please copy me
(och vice versa)

Gå med i gruppen på Facebook. Här finns redan över 300 medlemmar. Vilka känner du? Här hittar du länkar till alla nya bloggposter, och kan själv bidra med länkar, bilder och inlägg i diskussionerna.

Följ mitt flöde på Twitter. Och lugn, du som väljer att läsa mina kortmeddelanden slipper få veta vad jag äter till lunch, om jag är trött eller glad, eller min åsikt om vädret utanför fönstret. Istället kan du räkna med inspirationslänkar, jobbtips, diskussioner och det senaste från bloggen. På sekunden. Använd hashtaggen #pleasecopyme

Prenumerera med RSS. Det finns en mängd program som gör det enklare för dig att få veta när någonting nytt finns att läsa på bloggen; Google Reader och Bloglines tillhör de vanligaste. Se till att hålla stenkoll!

Ta en lunch eller en kaffe. Det bästa sociala mediet som finns är verkligheten. Skicka mig ett mejl, ett sms* eller ring om du har någonting spännande att berätta, behöver ett råd eller bara vill säga hej. Om du vill kan vi träffas över en lunch eller ta en kaffe. Jag finns på Vallgatan 30 i Göteborg. *0708-73 77 75.