Warning: Declaration of houston_dd_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 46

Warning: Declaration of houston_dd_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 46

Warning: Declaration of houston_ul_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 127

Warning: Declaration of houston_ul_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 127

Warning: Declaration of houston_ul_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 127

Warning: Declaration of houston_ul_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 127

Warning: Declaration of houston_topbar_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 206

Warning: Declaration of houston_topbar_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 206

Warning: Declaration of houston_topbar_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 206

Warning: Declaration of houston_topbar_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/menu_walkers.php on line 206

Warning: Declaration of HoustonShortCode::getElementHolder($width, $custom_output) should be compatible with WPBakeryShortCode::getElementHolder($width) in /home/pleaseco/public_html/wp-content/themes/HoustonBase/lib/houston/functions/visual_composer.php on line 3
Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Film, Integrated och Titanium | Please copy me

Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Film, Integrated och Titanium

Yes we Cannes! Barack Obama blev den stora vinnaren när de fetaste smällkaramellerna hittade hem i Cannes Lions. Hans presidentvalskampanj vann Grand Prix i både Integrated och Titanium. I Film Lions vann Philips’ Carousel, regisserad av svenske Adam Berg. Silver- och bronslejon i klassen gick till Forsman & Bodenfors, Storåkers och Draft FCB.

FILM LIONS

Kampanj Carousel Uppdragsgivare Philips Reklambyrå Tribal DDB Amsterdam Land Australien
Ta en titt på kampanjsajten


SILVER Kampanj Golf/Cykel/Snowracer Uppdragsgivare Tele2 Reklambyrå/Produktionsbolag Forsman & Bodenfors/FLX / Se filmerna 1 2 3

BRONS Kampanj Dåliga förlorare Uppdragsgivare Riksgälden Reklambyrå/Produktionsbolag Storåkers McCann/Call Boy / Se filmen
BRONS Kampanj Biblioteket/Badhuset/Snabbköpet Uppdragsgivare Radiotjänst Reklambyrå/Produktionsbolag Draftfcb/Mister Krister / Se filmerna 1 2 3

***

INTEGRATED LIONS

Kampanj Obama/Biden presidential campaign Uppdragsgivare Obama for America Reklambyrå Obama for America Land USA
Läs mer om kampanjen

***

TITANIUM LIONSKampanj Obama/Biden presidential campaign Uppdragsgivare Obama for America Reklambyrå Obama for America Land USA
Läs mer om kampanjen

Vilken av dessa kampanjer önskar du mest att du hade gjort?

***

Läs också
Please copy me: Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Direct, Promo och PR
Please copy me. Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Cyber, Press och Design
Please copy me: Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Outdoor, Media och Radio

Ett svar till “Cannes Lions 2009: Här är Grand Prix-vinnarna i Film, Integrated och Titanium”

  1. Anna skriver:

    Vet inte vilken jag hade velat gjort. Men jag hade definitivt velat vara med vid inspelningen av de galna föräldrarnas vilda fester …