Jag på Pecha Kucha – men om vad?

Pecha Kucha är en världsomspännande presentationsform, där kreatörer inom tusenfjorton områden berättar om sina projekt, tankar och lärdomar. Du presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder. Det hela blir lite som att lyssna på radio; plötsligt står du där på utestället och lyssnar intresserat på någon som berättar om kampsport, någon som pratar om spårvagnskonserter och en annan som snackar om sina galna böcker. Och du har inte en tanke på att byta kanal.

Jag har fått frågan att vara med när det efter semestern är Pecha Kucha #15 på Park Lane. Och har tackat ja. Förutom smått skräckslagen och förväntansfull är jag nyfiken på vad du tycker att jag ska prata om. Vad vill du höra om? Och vad vill du slippa lyssna på?

Exakt dag är förresten onsdagen den 12 augusti. Insläpp är 19.30. Presentationerna börjar 20.20 (såklart). På www.pecha-kucha.se hittar du resten som du kan tänkas vilja veta.