Kolla! Ett busenkelt sätt att få bra idéer

Vi som jobbar med reklam vet hur många timmar, nätter, möten vi lägger ner för att komma på fantastiska – och ibland mindre fantastiska – idéer. Under tiden riskerar vi att försaka relationer, missa det vackra vädret eller hela meningen med livet. Lösningen heter Steal our ideas – en webbplats som samlar och sprider fantastiska idéer. Helt utan kostnad. Fritt fram att bara sno, för att kunna ägna mer tid åt livsviktigare saker och ändå kunna njuta av rampljuset i Cannes Lions. Typ.

via Webbfeber2 svar till “Kolla! Ett busenkelt sätt att få bra idéer”

  1. Typen skriver:

    "Steal our ideas" eller "Please copy me". Skillnaden är hårfin 😉

  2. Mattias skriver:

    Skillnaden är ofta hårfin. Men jag var först 🙂

    Sanningen att säga: namnet på min blogg är ett försök att säga både "gör mig till copywriter" och "varsågod, här kan du hitta/norpa kunskap". Typ så.