Blurb ger nytt liv åt dödade älsklingar

Bra idéer är alltid svårsålda. De är farliga, utmanande, banbrytande och kräver ofta ett stort mod av köparen. Dåliga idéer är däremot lätta att sälja. Och köpa. De utmanar inte, slår ingen på käften, slickar ingen i örat utan susar nätt förbi som en fis i hård medvind.
Fredrik Olsson, copywriter, och kontaktman, Miami Guerrilla Agency

Många av oss som jobbar med reklam är nog böjda att hålla med; både en och annan fullständigt briljant idé får möta döden innan den hunnit bli verklighet. Det är förbaskat synd. Därför har gör-det-själv-bokförlaget Blurb startat Killed Ideas – en tävling där skrotade idéer får livet åter. De idéer som besökarna gillar mest får plats i den kommande boken Killed Ideas Volume 1. Tävlingen pågår till och med den 9 juli. In och rösta – eller tävla med din dödade idé!           

www.killedideas.com