Jag räknar med dig på Pecha Kucha #15

Nu på onsdag, den 12 augusti, är det Pecha Kucha på Park Lane i Göteborg. Jag finns med i den sköna mix kreativa människor som under kvällen får 20 bilder och 400 sekunder att berätta om vad de gör, tänker, känner och kan lära andra. Efter mycket möda, vånda och ångerångest är min presentation nu färdig; i korthet kommer den att handla om nyfikenhet, rastlöshet och varför mycket är roligare utan pengar. Kom till dit nu på onsdag om du vill höra den lite längre varianten. Det är insläpp klockan 19.30, och presentationerna börjar prick 20.20. Det finns bar och dj. Och kom i tid, det brukar bli mycket folk. På Facebook kan du se vilka andra som tänker dyka upp.

De andra som medverkar på Pecha Kucha #15
Jens Thoms Ivarsson, Evelina Wahlqvist, Mario Rodrigo Burkhardt, Carina Sundqvist, Finnur Sverrisson, Joakim Stampe, Mobile Art Production och Magnus Larsson.

Här är en de tjugo bilder i som kommer att dyka upp i min presentation. Med den laguppställningen känns det som att ingenting kan gå snett.

Det du ser är den samlade styrkan på den klassiska reklambyrån Collin & Forsman. Året är 1983. Från vänster: Lasse Collin, Stefan Andersson, Clas Collin, Staffan Forsman, Monica Rogstadius, Mikko Timonen, Katarina Hedlund, Mats Eklind och Anders Löfqvist.

Läs också
Please copy me: Jag på Pecha Kucha – men om vad? Ett svar till “Jag räknar med dig på Pecha Kucha #15”

  1. Martin Dahl skriver:

    Kan tyvärr inte komma. Skall se min bror som spelar med sitt härliga Steget på kanaltorget, Kulturkalaset idag kl 19.30.