Lotta Lundgren, Per Öhlin och Johan Ronnestam inspirerar på The Next Event

Det är nog lika bra att inse: sommaren är över nu; hösten tar så sakteliga fart. Och jag gillar det. Inte så mycket för den mörkare årstiden kanske, men mer för den energi som folk ansamlar. Arbetet sparkas igång, projekt planeras och föreläsningsdagar presenteras. En av de på pappret mest spännande sådana är The Next Event. Det är en heldag som "förändrar din syn på modern reklam och kommunikation". Och dagen är den 8 oktober, platsen är Södra Teatern i Stockholm.

Bland föreläsarna hittar du Lotta Lundgren (bilden), f d copywriter numera matskribent; Per Robert Öhlin, kommunikationsstrateg och författare till Fuck Logic; och Johan Ronnestam, creative director och intiativtagare till The Next Event. Dessutom medverkar Katja Janford, Per Torberger, Björn Alberts, Stefan Hyttfors, Judith Wolst, Mats Gustafsson, Leo Razzak och Elia Mörling. Och ännu fler inspiratörer kan komma att adderas till listan.

Hela dagen kostar dig under tusenlappen 1990 kronor (om du bokar innan den 11 september). Själv hoppas jag vara bland de tjugo som får bloggpass. Om du också vill ha den chansen: twittra Jag vill gå på NEXT event #NextEvent @WednesdayR (och skriv adressen till din blogg). Vilka som får bloggpass avslöjas den 8 september.

www.ronnestam.com/nextevent

***

Ska du gå på The Next Event?

***

Läs också
Please copy me: När jag äter Filterfrukost med Ipren-mannen och Lotta Lundgren
Please copy me: Per Öhlin: "Reklam är det värsta jag vet"Ett svar till “Lotta Lundgren, Per Öhlin och Johan Ronnestam inspirerar på The Next Event”

  1. Johan Ronnestam skriver:

    Bugade och bockade sa jag slog huvudet i stranden nar jag sag inlagget. Stort tack!

    Halsningar fran en strand pa Mallorca