Ikväll: Art & Copy i Göteborg, Objectified i Stockholm

Under kommande veckan landar den hajpade reklamdokumentären Art & Copy i Sverige. På torsdag presenterar Sveriges Kommunikationsbyråer och Citypaketet filmen på Clarion Sign vid Norra Bantorget i Stockholm. Men redan ikväll måndag visas filmen i Göteborg, då för första gången utanför USA.

artcopy_logo

Forsman & Bodenfors och ADA står bakom kvällens Art & Copy-visning på Bio Capitol (Skanstorget 5). Filmen börjar 19.00. Kom i god tid. Biljetterna tog (tyvärr) slut en timme efter att Please copy me berättade om visningen, men du som som bor i Göteborg får ytterligare en chans att se filmen på Världskulturmuseet den 1 oktober.

***

objectified_logo

Objectified
är en dokumentär om föremål, produktdesign och formgivare. Bakom filmen står Gary Hustwit, som 2006 gjorde en uppmärksammad film om Helvetica. Ikväll visar den svenska designbyrån Research and Development Objectified i Stockholm. Efter filmen blir det panelsamtal med inbjudna gäster. Platsen är Biografen Park. Tiden är 18.30 (insläppet börjar 17.30). Priset är 180 kronor. Biljetten köper du hos Ticnet.

Trailer – Objectified

***

På tisdag i nästa vecka, den 29 september, kan du som bor i Malmö se Art & Copy på Chokladfabriken på Bergsgatan 33.

***

Ses vi på Bio Capitol ikväll?