Mingla utan megafon – ett snack om sociala medier

mis_inbjudan

Torsdagen den 24 september föreläser jag på Marknadsföreningen Skaraborg. Rubriken är Mingla utan megafon – ett snack om sociala medier. Det blir mat, föreläsning och bowling på O’Learys i Nya Arena Skövde mellan klockan 17 och 21. Det kostar gratis för medlemmar i Marknadsföreningen, och 100 kronor för dig som ännu inte är med. Alla som vill är välkomna att anmäla sig på föreningens webbplats. Begränsat antal platser – när det är fullt är det fullt.

Saxat ur inbjudan
Mattias är copywriter på reklambyrån Valentin&Byhr i Göteborg, och jobbar med kunder som Världskulturmuseet, Volvo Lastvagnar, Vetenskapsfestivalen och Business Region Göteborg. Mattias skriver också bloggen Please copy me, som i februari 2009 blev framröstad till Sveriges bästa marknadsföringsblogg. Genom bloggen och sitt engagemang på bland annat Twitter och Facebook är Mattias idag en auktoritet inom användandet av sociala medier. Läs hans blogg på www.pleasecopyme.se.

Kommer du dit?

***

Mer om sociala medier på Please copy me
Fortfarande en sorglig historia om reklamen och konsumenten
Sociala medier är det nya. När kommer det nya om sociala medier?
Varsågod! Ett smörgåsbord med sociala webbmöjligheter
Sociala medier knockar traditionella på Marknadsföringens dag2 svar till “Mingla utan megafon – ett snack om sociala medier”

 1. Emma skriver:

  Kavat will be there!
  Det kommer säkerligen att bli en mycket trevlig kväll och vi ser fram emot en intressant föreläsning.
  Vi ses!

  Emma & Martina

 2. Mattias skriver:

  Emma & Martina: Hej. Det ska bli kul att ses!