Nu går Copywritermötet i repris (och är lätt att bläddra i)

HELGLÄSNING. Du som har följt den här bloggen från första början vet att jag tidigt började intervjua landets främsta reklamskribenter. Du som kommit till senare vet det nu. Lasse Collin, Filip Nilsson, Göran Åkestam och Björn Schumacher levererar i dessa intervjuer en krös kloka tankar om reklam, kommunikation och kreativitet. Please copy me levererar nu de fyra intervjuerna i en bläddringsbar pdf, som du kan ladda ner, skriva ut och läsa varhelst du känner för.

Framöver kommer Please copy me att göra ytterligare en intervju i serien Copywritermötet. Med vem, ja det får du se.

Läs också
Please copy me: Reklamhistoriskt (1960-talet): När kungen hette Leon
Please copy me: Reklamhistoriskt (1950-talet): Då svensk reklam ännu gick i sina barnskor
Please copy me: Reklamhistoriskt: Ett slags avstamp