Världen förändras. Gör du?

Någonting har hänt. Och händer. Någonting stort. Säg inte att du har missat det. Du lever mitt i det. Kolla:

Den utvecklingen som filmen gör svart på vit är fascinerande och skrämmande. Men mest spännande. Så spännande att jag ryser. Det där omvälvande händer NU. Internet förändras allt, allt, allt. Och vi har bara sett introt till filmen där vi spelar huvudrollerna.

***

ronnestam_brev
Illustration: ronnestam.com

Förändring kräver att vi förändrar vårt sätt att tänka och agera. Därför känns det öppna brev som Johan Ronnestam skrivit till folket på toppen i världens företag som ett steg i rätt riktning. Och som en spark rätt upp i det allra heligaste.

Hans budskap: börja att på fullaste allvar bry er om era företag. Se till att utveckla dem, istället för att försöka bevara status quo. Tro inte att internet är ännu en affärsarena; nej, internet kommer att i grunden påverka och förändra varje liten del av ditt företag. Se till att para produktutvecklingen med marknadsföringen. Inse att allting hänger ihop. Se därför till att du förstår saker och ting i ett större sammanhang. Låt reklamen och kommunikation flyta samman för att nå längre än traditionell reklam. Och framför allt: ta ansvar! Bry dig om ditt företag som en entreprenör bryr sig om sitt.

Vad tänker du?