Här är ett reklamknep som borde vara strängt förbjudet

reklamknep
Reklamknepet:
att skriva en bombastisk rubrik – för att sedan tar tillbaka allt i första meningen i den så kallade brödtexten.

Du som förstår vet hur jag menar. Jag pratar om en sådan rubrik som tar i så att knäna skakar, brallorna spricker och murarna rämnar. För att sedan omedelbart ta TILLBAKA allt, genom ett tamt nä, riktigt så menar vi såklart inte.

Det är såklart inte okej. Inga men! Det ÄR inte okej. Så sluta (om du någonsin har börjat – eller ens tänkt tanken). För om – enkel regel här – ingen ger sig hän åt sådant här desperat bondfångeri kommer det per automatik inte bli några fler sådana här rubriker. Och det vore väl det allra bästa. Har jag uttryckt mig klart och tydligt? Bra. Är vi överens? Så skönt.

Nu är jag inte arg längre.

Håller du med?