Äntligen! Lite lugn och skrivro.

ommwriter

Också med kniven på strupen och kramp i fingrarna måste du skriva texten. Då kan det vara skönt att stänga in sig, skärma av och vifta bort allt det där som stör. Dra den stora kapuschongen över huvudet, gå in i ett stort snölandskap – och börja skriva. Med Ommwriter går det alldeles utmärkt. Det hela är en enkel programvara för Mac, ett verktyg som gör att du ingenting annat ser än det du skriver. Inte Twitter, inte hoppande inkommande mejl eller ploppande meddelanden på internchatten. Inget. Bara ord och ett samlande lugn i hörlurarna och upp i huvudet. Testa själv!

Ommwriter är skapad av Herraiz Soto, en reklambyrå i Barcelona. Med verktyget vill de hjälpa sig själva och andra att sätta ord på fantastiska idéer. Det är ett vackert mål för en programvara.

www.ommwriter.com

Vad tycker du?

***

Läs också
Please copy me: Det vita och det svarta rummet
Please copy me: Koncentrationskonst (enligt Matthew Stibbe)
Småstadsreklam: Omm my god