David Lynch gör turné och fångar det som fascinerar oss

interview_project
Bra reklam bygger nästan alltid på någon sorts insikt om mänskliga drivkrafter, och vad som roar, lockar eller skrämmer.
Så har Göran Åkestam formulerat det. Människor fascinerar oss människor. Och om sådana som vi handlar Interview Project en sjuttio dagar lång bilfärd genom de amerikanska delstater. Med David Lynch som regissör hittar filmteamet konstiga, lugna, svåra, spännande, vanliga människor längs vägen. Resultatet? Hundratals korta webbisoder – som fylls på var och varann dag med Basto, Lynn, Doc Whitman, Glenys och andra fascinerande människor. Och det är verkligen som Lynch själv säger: It’s human, and you can’t stay away from it.

www.interviewproject.davidlynch.com


Tipstack till Andreas Kjellgren.

***

I sammanhanget: kolla också in Mediastorm.
Tipstack till Bengt Kjellin.