Du äter frukost – jag pratar om marknadsföring på webben

socmed_torslanda

Twitter, bloggar, Facebook, YouTube – hjälp. Många känner sig fortfarande bortkomna i den utveckling som sker och har skett på webben. Därför fortsätter jag att föreläsa om dess möjligheter och fallgropar. Fredagen den 20 november besöker jag företagarföreningen i Torslanda för ett frukostmöte. Den timslånga föreläsningen Mingla utan megafon som jag höll i Skövde den 24 september har utökats med nya case och tankar om hur företag kan skapa relationer och göra affärer på webben. Vi ses där!

Frukostmötet är öppet för medlemmar i Torslanda Företagarförening, och för dig som driver företag i området. Anmäl dig senast den 18 november till anmalan(a)torslandaff.se.

Dag, tid och plats
Fredag 20 november kl 08.30, drop-in-fika från 08.00
Kulturhuset Vingen, Amhult centrum, Torslanda

***

Bor du inte i Torslanda? Lugn. Under december föreläser jag på The Conference i Göteborg (2/12) och på Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Jag återkommer snart med exakta detaljer.