Hej Göteborg! Hej Jönköping!

Under december månad kommer jag att föreläsa vid två tillfällen (utöver de många ordföreläsningar jag gör mitt yttersta för att hinna med här på bloggen).

Onsdagen den 2 december medverkar jag på The Conference i Göteborg. Det är Nordens största konferens för personer som arbetar med marknadsföring och försäljning. I år har föreläsningsdagen fokus på digital kommunikation och sociala medier. Bland talarna finns också Brit Stakston, strateg på JMW; Johan Ununger, vd för Saltå Kvarn; Nicke Lindqvist, SEO-konsult; Lena Carlsson, vd för Kreafon; och Erik Hörnfeldt, informationschef på Tre. Jag kommer att prata om hur företag kommer igång med sociala medier, hur de tweet-by-tweet bygger förtroende och om hur sociala medier skapade Verdanagate. Det finns ännu platser kvar. Anmäl dig här.

jkpg_hlk

Måndagen den 14 december återvänder jag till min studentstad Jönköping, där jag kommer att träffa studenterna som – häng med nu – läser PR/Marknadskommunikation på medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet (MKV). På Högskolan för lärande och kommunikation. Det ska bli fantastiskt roligt. Vad jag kommer att prata om? Det vet bara jag – och du som kommer dit. Vi ses där!

linje

I veckan som gick besökte jag företagarföreningen i Torslanda, och höll en frukostföreläsning om att marknadsföra sig på webben. Och försökte förklara varför sociala medier är ”det gamla”, snarare än ”det nya”. Efteråt såg många i publiken till att ställa nyfikna frågor – tack! Presentationen hittar du här:5 svar till “Hej Göteborg! Hej Jönköping!”

 1. Eric Lindesvärd skriver:

  Gläds med dig åt framgångarna. Hoppas du hinner med allt. Stort lycka till den 2 dec.

 2. Emma skriver:

  Läser medie & kommunikationsvetenskap i Jönköping, fast tredje året och medieproduktion istället för PR. Tänkte dock klä ut mig till PR-tvåa och smyga in på din föreläsning! Ser fram emot det!

 3. Mattias skriver:

  Eric: Tack! Jag ska göra mitt yttersta för att hinna med allt – föreläsningar, jobbet, bloggen och livet. Fast i lite omvänd ordning.

  Emma: Kul! Jag lovar att inte avslöja dig.

 4. Elving skriver:

  Fan Mattias, jag blir lite sugen på att lyssna… När landar du i Malmö igen? Blir det mer besök nu när ni ska etablera er här?

 5. Elving: Kul att du vill lyssna! Tyvärr tror jag det varken blir mer eller mindre Malmö nu. Men jag kommer gärna dit om någon bjuder in mig. 🙂