Hej Göteborg! Hej Jönköping!

Under december månad kommer jag att föreläsa vid två tillfällen (utöver de många ordföreläsningar jag gör mitt yttersta för att hinna med här på bloggen).

Onsdagen den 2 december medverkar jag på The Conference i Göteborg. Det är Nordens största konferens för personer som arbetar med marknadsföring och försäljning. I år har föreläsningsdagen fokus på digital kommunikation och sociala medier. Bland talarna finns också Brit Stakston, strateg på JMW; Johan Ununger, vd för Saltå Kvarn; Nicke Lindqvist, SEO-konsult; Lena Carlsson, vd för Kreafon; och Erik Hörnfeldt, informationschef på Tre. Jag kommer att prata om hur företag kommer igång med sociala medier, hur de tweet-by-tweet bygger förtroende och om hur sociala medier skapade Verdanagate. Det finns ännu platser kvar. Anmäl dig här.

jkpg_hlk

Måndagen den 14 december återvänder jag till min studentstad Jönköping, där jag kommer att träffa studenterna som – häng med nu – läser PR/Marknadskommunikation på medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet (MKV). På Högskolan för lärande och kommunikation. Det ska bli fantastiskt roligt. Vad jag kommer att prata om? Det vet bara jag – och du som kommer dit. Vi ses där!

linje

I veckan som gick besökte jag företagarföreningen i Torslanda, och höll en frukostföreläsning om att marknadsföra sig på webben. Och försökte förklara varför sociala medier är “det gamla”, snarare än “det nya”. Efteråt såg många i publiken till att ställa nyfikna frågor – tack! Presentationen hittar du här: