Göteborgs reklamstudenter ställer ut i samband med filmfestivalens smygläsning

affisch2010tung

Nu på tisdag, den 12 januari, är det traditionsenlig smygläsning av programmet för Göteborg Film Festival. Det hela händer på Röhsska museet mellan klockan 16 och 20. Där och då visar också studenterna från Reklam & marknadsföringKY-Akademien sina senaste kampanjer på temat Sharing – 12 vägar till filmfestivaltältet. Kom dit och träffa branschens kanske hungrigaste kreatörer.

Under eftermiddagen och kvällen tipsar Marit Kapla, konstnärlig ledare för festivalen, och hennes team om sina favoriter i programmet. Anna von Hausswolff spelar live och Kid Sid spelar skivor. Det blir tårta, kaffe, bubbel och tilltugg. Allting talar för en skön tisdag i filmens och reklamens tecken. Det är bara att dyka upp när det passar. Vi ses där!

***

Filmfestivalen går mellan 29 januari och 8 februari. Biljetterna släpps den 16 januari. Läs mer på festivalens webbplats, som i år fått en ny digital identitet signerad CP+B Europe.