Hej 2010, nu kan allting hända

newyear

Aldrig lovar vi oss själva och varandra så mycket som den här tiden av året. Själv tänker jag ägna betydligt mer tid åt viktiga saker, och inte nöja mig med mindre. I promise. Och jag blev glad när jag hittade sajten New Year’s Resolution Generator. Där har Monina Veralde,  grafisk designer från Chicago, samlat människors löften för 2010. Det är vacker, poetisk och peppande läsning.

moninavelarde.com/newyears

Vad tänker du göra annorlunda under 2010?4 svar till “Hej 2010, nu kan allting hända”

 1. David Stiernholm skriver:

  Jag tänker göra fler saker annorlunda än jag brukar. Förnyelse ger för mig näring till inspiration.

  Tack för frågan, som fick mig att tänka efter.

 2. […] En del andra förutsägelser/löften hittar du hos Anjo, Anjo, Mattias, […]

 3. Mattias skriver:

  David: Grym insikt. En ny sak varje dag kanske?

 4. David Stiernholm skriver:

  Mattias: Bra idé. Minst en sak på ett nytt sätt varje dag. Det tummar vi på.