Nu sprutar det ord ur radion

Nu på söndag, den 17 januari, är det premiär för radioprogrammet P3 Text. Poeten, artisten och skådespelaren Daniel Boyacioglu gör världspremiär som programledare. Som namnet skvallrar om kommer de tio två-timmars-avsnitten att handla om text – analog och digital, skriven, talad, hög och låg. Under våren besöker Daniel författare och skribenter i hela Sverige. Du kan också vara med och läsa din text i radio. Mejla den till p3text(a)sr.se. Eller filma det hela och ladda upp det på programmets YouTube-kanal. Men framför allt: lyssna på på söndag klockan 18.03-20.00.2 svar till “Nu sprutar det ord ur radion”

  1. Daniel är grym. Hörde honom för första gången i SR för typ fem år sen. Jag höll på köra av vägen den gången av skratt och koncentration 🙂

  2. Det är bara att lyssna på vad Mattias säger. Lyssna, läs in och dela med er!

    /Mathias
    P3 Textredaktionen