Så här kommer du hit

Du är en av tusen som besöker Please copy me idag. För det – både dig och de tusen – är jag både lycklig och en smula överrumplad. Och jag blev nyfiken på hur du hittade hit. Svaren fick jag från Google Analytics.

Det visade sig att de flesta av er kommer direkt och raka vägen hit (med andra: ni knappar in adressen, använder bokmärken eller klickar vidare från rss-läsaren). Ytterligare andra hittar hit via länkar på Facebook och Twitter. Eller från några av de bloggar som refererar hit. Bland dem är The Brand Man, Ulrika Good, Philip Wildenstam, Nina Åkestam och Per Torberger de fem som driver mest trafik (stort tack!).

Men för mig – som för alla andra – är Google ofta början på resan mot bloggen. Där söker många på Rolighetsteorin, Daniel Vaccino, Magnus Jakobsson, David Orlic, Madame Börje, Jesper Larsson, ICA-reklamen, DDB Stockholm, CP+B Europe och Volontaire – och hamnar här. Och det är helt i sin ordning. Här finns massor om de där kampanjerna, byråerna och människorna.

Tack för att du besöker Please copy me. Ha en fantastisk dag.