Var finns landets alla copywriters?

copys

Du som är uppmärksam har sett att den här bloggen har fått ytterligare en flik i toppen. Den heter Copykollegor och är tänkt att samla varenda kotte som skriver reklam i det här landet. Ett mastigt uppdrag. Därför behöver jag din hjälp. Jag har börjat med att lista folket på landets största reklambyråer, men det hela är lååångt ifrån komplett eller exakt uppdaterat. Därför: kommentera – här eller där – var du eller någon annan jobbar som copywriter någonstans. Det går utmärkt att mejla hela byråuppställningar till mattias(a)akerberg.com. Men kom ihåg: det är bara en lista för reklamskribenter (eller kreatörer, om din byrå struntar i skillnaden mellan ordchef och formchef). Tack för hjälpen! Tillsammans gör vi Copykollegor komplett.

Reklammannen och stilikonen Daniel Vaccino jobbar till exempel på DDB Stockholm från och med idag. Jag hoppas han kommer ihåg att meddela det.