Åh titta! Typografisk poesi.

wordboner

Wordboner är t-shirtvarumärket som kombinerar tyg, tecken och typografi på ett sätt som blir kul och konstnärligt. Nu firar sajten 1 år (ha den äran!), och har redan lyckats samlat massor av kreativa tryck – och besökare; närmare 10 000 om dagen. Det är svårt att inte bli fast, och lätt att bli ruinerad. Men titta kostar som bekant ingenting.

change

googlehome

win

Funderar du på definitionen av ordet wordboner? Urban Dictionary ger svaret: A single word, sentence, expression or any other piece of text expressed in a graphical way as an illustration/digital art; a typography with a deeper meaning. It usually contains political, religious or philosophical themes; can be provocative and often cuss words and profanities are used. The term originated in the early 2009 as a part of wordboner.com.

www.wordboner.com

Tipstack till Andreas Karlsson, webbutvecklare och grundare av webbyrån We Up North.