Mindre tid, mer att göra!

LONDON POLICE

Jag har bestämt mig för en förändring. Från och med den 1 mars har jag valt att jobba två dagar i veckan som copywriter på Valentin & Byhr. De resterande fem veckodagarna kommer jag att skriva på den utlovade boken, fortsätta med bloggen och förverkliga andra projekt och tankar. Jag har med andra ord valt att fördela min tid på det som känns viktigt. Det är det värt.

Hur går det med boken förresten? Det är (kanske såklart) den i särklass vanligaste frågan jag har fått de senaste månaderna. Och jag gillar det. Det visar att det finns många som är engagerade och ett stort intresse för boken (det är också de många förhandsbokningarna en tecken på!). Tyvärr har Christer Wiklander och jag hittills tagit mindre kliv än vi hade hoppats på arbetet med boken. Det ska det bli ändring på nu.

Jag har en annan idé också, som jag tänker förverkliga. För att det ska bli möjligt kommer jag att behöva din och många andras hjälp. Jag har redan registrerat en domän. Mer kan jag inte säga just nu. Men snart.

Dagens låt: Mando Diao – If I don’t live today, then I might be here tomorrow (Spotify)11 svar till “Mindre tid, mer att göra!”

 1. Härligt! Stort lycka till med författandet! 🙂

 2. David Stiernholm skriver:

  Bra gjort! Att växla ner en sak för att växla upp en annan är modellen. Lycka till!

 3. Cia Lindau skriver:

  Fantastiskt bra beslut Mattias! Och stort lycka till, ser fram emot resultatet! =) Kram Cia*

 4. Annika Mayer skriver:

  Oj, spännande! Stort lycka till. Jag väntar med spänning.

 5. Roger Gustavsson skriver:

  Domännamnet verkar lovande…

 6. Andreas Remfeldt skriver:

  Kör hårt Mattias.
  Hoppas vi hunnit bli kollegor innan du går ner i timmar. Det är väl det det hela handlar om, att förverkliga projekt och tankar. Det är det som är Kreativitet.
  A.

 7. Fredric skriver:

  Vad kul, Mattias. Hoppas att du kommer igång med boken, vilket i sig kräver grymt fokus och disciplin. Jag hejar på.

 8. P.N. skriver:

  Det här bygger bara på mina direkta antaganden efter att ha sett namnet på den domän du registrerat, och jag vet ju inte hur röstningen kommer se ut, men:

  Tror du inte att Folkets Guldägg riskerar att bli ”kuppat” likt omröstningen här på bloggen för en tid sedan?

 9. Charlotte, David, Cia, Annika: Tack för pepp!

  Roger: Eller hur?!

  Andreas: Vet du… det hoppas jag också. Kul att träffa dig häromveckan.

  Fredric: Jag ska se till att försöka ha både fokus och disciplin. Och du, om ett par veckor kommer jag till Sthlm, då får vi se till att ses, tycker jag. Håller du med?

  P.N.: Nä, jag tror inte att det finns en sådan risk här.

 10. Fredric skriver:

  Mattias: Jag finns på Facebook. Är inte säker på att du har okejat min förfrågan. Kolla upp det. 🙂

 11. Mattias skriver:

  Fredric: Nu är vi vänner på riktigt! 😉 Jag landar i Stockholm den 26/2.