Ska vi ses och ta en öl ikväll?

lokal

Det har gått ett år sedan ett mystiskt brev landade hos reklambyråerna i Göteborg. Sedan dess har tisdagsölen på Lokal blivit en uppskattad tradition för stans reklamarbetare. Ibland har det varit knôkat, andra gånger lite glest, men alltid kul att träffas.

Och ikväll är det tisdag igen. Ta dig i kragen, ta med en kollega och tipsa alla på byrån med ett välriktat all-mejl. Det börjar klockan 17, men du kan droppa in när du vill efter jobbet. Och lugn, det blir inga tävlingar, grupparbeten eller chefredaktörer på bardisken. Bara trevligt folk och en bar med mat och dryck. Om du beställer med prefixet reklam- drar de dessutom av 10 procent på priset. Vi ses där! Visst gör vi?

***

Kan du inte idag? Det kommer fler chanser. Nästa tisdag till exempel. Och tisdagen efter den, och efter den, och…

Nästa tisdag, den 23 februari, är det dessutom Pecha Kucha #18 på Park Lane. Insläpp klockan 19.30, presentationerna börjar 20.20. Det är fritt inträde, men under kvällen är det insamling till jordbävningsoffren på Haiti. Målet? Att samla in 50 000 kronor.

***

Svårt att ta dig till Göteborg? Reklamöl finns också i Malmö – kolla in gruppen på Facebook.