Smek mina hörselgångar – jag tar plats i Guldäggsjuryn!

goldagg
Nu är det officiellt: jag finns med bland de 85 svenska reklamarbetare som fått det ärofyllda uppdraget att bedöma och belöna de bidrag som tävlar i Guldägget 2010. Jag sitter i radiojuryn tillsammans med Jöns Hellsing, Garbergs; Tove Eriksen Hillbom, DDB Stockholm; Patrik Larsson, Flickorna Larsson; Jonas Enghage, Forsman Bodenfors; Pia-Maria Falk, frilans; och Justine Lagache, frilans. Vi kommer att att ses i Tornvillan i Nacka Strand den 1-3 mars för att noggrant lyssna igenom de 68 inskickade bidragen.

Behöver jag säga att det ska bli fantastiskt kul?

***

Jöns Hellsing är ordförande för radiojuryn. Och verkar vara en man med humor. På Guldäggsbloggen hälsar han till sina undersåtar:
Kära Radiojury! 68 inskickade bidrag väntar på att bedömas. Samtliga filtrerade genom den svenska reklamelitens egen, spontana grovgallring. Återstår ett antal audiella toppar som nu väntar på att få smeka våra hörselgångar under dagarna tre. Låt oss lyssna. Grovgallra. Lyssna igen. Fingallra. Och lyssna igen. Tills vi sitter andäktiga inför en gyllene kandidat. Kom alla. Kom öppna. Kom rena.

9 svar till “Smek mina hörselgångar – jag tar plats i Guldäggsjuryn!”

 1. GrodanBlogg skriver:

  Grattis – antar jag!

 2. Cecilia skriver:

  Vad kul! Grattis. Have fun.

 3. Eric Lindesvärd skriver:

  Såklart! Stort grattis. *blåser i kalasflärpen*

 4. Mattias skriver:

  GrodanBlogg: Tack – antar jag!

  Cecilia: Tack! Ja, kul är det enda jag tänker ha.

  Eric: Tack, Eric. Härligt med kalasflärpar, haha.

 5. Andreas Remfeldt skriver:

  Shit va ballt!
  Grattis och lycka till(?)!

  A.

 6. Mattias skriver:

  Andreas: Ballt är ordet. Och ja, ”lycka till” blir lite konstigt här. Med vad då liksom? Haha. Vi hörs.

 7. Karinskii skriver:

  Jag sitter i den interaktiva juryn. Då kanske man får se din Göteborgska nuna här uppe. Alla jurys arbetar under samma dagar, på samma plats.

  Kram Karinskii

 8. Mattias skriver:

  Charlotte: Tack!

  Karinskii: Kul – klart vi ses då. Ska bli kul att komma till Sthlm ett par dagar. Jag anländer redan på fredagen och stannar till onsdag.