Gilla fram årets bästa tidningsannons!

Bild 2

Please copy me finns på Facebook. Också. Närmare 500 av er är med i bloggens grupp. Men nu blir gruppen en mer officiell sida under namnet Jag läser Please copy me. Du som vill ha stenkoll tar omedelbart klivet över. Mer än 100 av er har redan fattat galoppen.

Jag läser Please copy me hittar du just nu de nominerade guldäggsbidragen i kategorin Tidningsannonsering. Ditt uppdrag? Att med Gilla-knappen avgöra vilken annons som har det starkaste stödet. Du får klicka Gilla på hur många – eller hur få – bidrag som du vill. Det är också fritt fram att kommentera – och tagga annonsen om du är vän med någon av de som ingår i arbetsgruppen. Men det viktigaste är att Gilla, Gilla, Gilla. Nu.

Nä, förlåt mig. Det är viktigaste är såklart att du tar klivet över till Jag läser Please copy me. Och att du Gillar såklart. Vi ses där.