Gilla fram årets bästa tidningsannons!

Bild 2

Please copy me finns på Facebook. Också. Närmare 500 av er är med i bloggens grupp. Men nu blir gruppen en mer officiell sida under namnet Jag läser Please copy me. Du som vill ha stenkoll tar omedelbart klivet över. Mer än 100 av er har redan fattat galoppen.

Jag läser Please copy me hittar du just nu de nominerade guldäggsbidragen i kategorin Tidningsannonsering. Ditt uppdrag? Att med Gilla-knappen avgöra vilken annons som har det starkaste stödet. Du får klicka Gilla på hur många – eller hur få – bidrag som du vill. Det är också fritt fram att kommentera – och tagga annonsen om du är vän med någon av de som ingår i arbetsgruppen. Men det viktigaste är att Gilla, Gilla, Gilla. Nu.

Nä, förlåt mig. Det är viktigaste är såklart att du tar klivet över till Jag läser Please copy me. Och att du Gillar såklart. Vi ses där.6 svar till “Gilla fram årets bästa tidningsannons!”

 1. […] Gilla fram årets bästa tidningsannons! […]

 2. Therese Olofsson skriver:

  Spontant tycker jag att det ser lustigt ut i newsfeeden att ”xx har blivit ett fan av Jag läser Please copy me”… Skulle kännas bättre i magen att bli ett fan av Please copy me rätt och slätt.

 3. Mattias skriver:

  Joakim: Kul att du gillar. 🙂

  Therese: Ja, kanske ser det lustigt ut. Min tanke var att sidan skulle ha ett namn som var ett statement.

 4. Churchill skriver:

  Skoda lilla uppslag.

 5. Tuva skriver:

  McD skakannons

 6. […] är årets bästa tidningsannons? Det ska Mattias Åkerbergs blogg Please Copy Me ta reda på med hjälp av sin fan page på Facebook. Det är de guldäggsnominerade bidragen i […]