Hon vann svårtippade Pricka äggen – tack alla som gissade

Bild 12

I tävlingen Pricka äggen har uppdraget varit att gissa vilka av de nominerade bidragen i Guldägget som skulle komma att belönas med guld. Precis som ifjol visade sig vara ett intrikat uppdrag; de flesta klarade “bara” att pricka ett eller två guldägg rätt. Tobias Sunnängs, Jessica Johansson och Josefine Thronell prickade tre var. Och bäst – med fyra klockrena guldträffar – lyckades Daniel Vaccino, Terese Mörtvik och Ann-Katrin Brockman. Lottning fick avgöra tävlingen, och sammantaget hade Ann-Katrin Brockman störst tur och skicklighet. Grattis!

Ann-Katrin vinner Guldäggsboken 2010 (som brukar vara klar i maj/juni), Byråboken 2009/2010, sex nummer av magasinet Filter och dessutom Dagens Media hem i brevlådan i ett helt år. Inte så illa. Inte alls.

Tack till alla er som har tagit er tid, funderat och gissat i tävlingen.

Tack också till Sveriges Kommunikationsbyråer, Filter och Dagens Media.