Jag vill se, se, se PressPausePlay

Just nu pågår arbetet med PressPausePlay en dokumentär om den nya generationens kreatörer, utrustade med andra referenspunkter och redskap för att skapa musik, konst, film, reklam och tusen andra uttryck. Texten på baksidan:

“The creative landscape is changing. Some talk about revolution, others about a natural evolution. These changes affect everything from creation to distribution, from artist to consumer.

Bakom produktionen står svenska House of Radon. Under hela processen kommer de att släppa kortare sekvenser och intervjuer. Och när dokumentärfilmen har premiär i början av 2011 kommer det att vara fritt fram för vem som helst att använda, sända och distribuera den (!). Jag älskar idén – och vill se filmen nu, nu, nu.

Tipstack till Sarah Larsson, art director på Speak.

Kommentarer inaktiverade.