Belönade Johnnie Walker förenar tajming med storytelling

Jag blev väldigt glad när det stod klart att den här fantastiska reklamfilmen fick det finaste priset av dem alla – Best in Show – i den amerikanska reklamtävlingen One Show. Den visar att kombinationen av en stark historia berättad med enkla medel, fascinerande scenografi och ett skådespel som håller världsklass fortfarande slår det mesta (eller ah, allt). Jag har hört att skådespelaren Robert Carlyle satte den perfekt tajmade monologen på andra (!) tagningen. Se den!6 svar till “Belönade Johnnie Walker förenar tajming med storytelling”

 1. Per Pettersson skriver:

  Älskar både drycken och filmen! Helt klart värt priset.

 2. Niklas Arvidsson skriver:

  Jag älskar den! Har nog sett den sisådär tio gånger den senaste månaden. Den förtjänar ett sånt här pris!

 3. Andreas Remfeldt skriver:

  Så enormt läcker film. Både informativ och träffsäker. Har funderat på hur många tagningar/promenader det tog, och om det stämmer att det endast är två så gör det hela filmen ännu bättre!

 4. Daniel aka Byron skriver:

  Det är en av de bästa reklamfilmer jag sett tror jag. Storytelling at its best.

  Jag hörde att han satte den på första, men jag kan såklart (högst sannolikt) ha fel.

 5. […] Copy me berättar att reklamfilmen för Johnny Walker vann årets finaste pris i the One show. Jag gillar en bra historia och jag gillar filmer som är gjord i en enda tagning. Titta och njut […]

 6. Annika skriver:

  Mycket bra! Kul att se produktens kärnvärde komma fram på allvar, mycket tack vare formen.

  Ang. antalet tagningar: Tagningar avser endast filmade sekvenser. Vanligtvis brukar det repeteras en hel del innan själva tagningarna. Två tagningar kan med andra ord ha föregåtts av 20 repetitioner för att timingen ska passa.

  Men Robert Carlyle är inte desto mindre en mycket bra skådespelare!