Ett tips till dig som praktiserar på reklambyrå

Ge allt och lite till. Visa vem du är och vad du kan.

Det enda du inte kan få är sparken.7 svar till “Ett tips till dig som praktiserar på reklambyrå”

 1. Micael skriver:

  Härligt! Det tar jag med mig idag, trots att jag inte praktiserar på tidning och inte byrå.

 2. Micael skriver:

  Haha, på tidning inte byrå ska det vara.

 3. Jenny skriver:

  Tummen upp för det Mattias! Det rådet gillar jag starkt!

 4. Marie skriver:

  Jag skulle säga att du ger allt du kan och istället för lite till så tar du det piano och vilar så att du nästa dag och nästa dag kan ge allt du kan. Och tillåter dig att faktiskt ha sämre dagar. Annars vet ingen när du har dina bra dagar 🙂

  Grattis förresten till bloggens 4årsdag igår!

 5. Nils Westgårdh skriver:

  Jag tyckte personligen att jag gjorde ett ganska bra jobb med att visa upp mig själv under de två veckorna jag praktiserade på Valentin i början av sommaren. Eller vad tycker du? Jag fortsätter gärna visa upp mig på min hemsida. Cheers för en bra blogg!

 6. Daniel Sandin skriver:

  Det svåra är ju inte att ge allt på en praktikplats, det borde ju verkligen vara införstått att det är det man gör när man praktiserar. Det svåra är att FÅ en praktikplats… Det är verkligen svårare än vad man tror…

 7. Enkelt men väldigt bra tips måste jag säga! 🙂