KY-Akademien ordnar reklamtävling. Du sitter i juryn.

vinnaren

KY-Akademien är uppstickaren i Göteborg som utmanar reklamskolorna i den andra stora staden. Här finns utbildningar för copywriters, art directors, ad-assistenter, produktionsledare, projektledare och webbutvecklare. Just nu genomför skolan en omfattande reklamtävling, där femton arbetsgrupper brottas med ett och samma uppdrag. Vilka som lyckas bäst bestämmer du.

UPPDRAGET
Clarion Hotel Post kommer att bli ett Sveriges mest spektakulära hotell. Det står klart i november 2011 och inrymmer 501 rum, konferensmöjligheter, spa och spännande restauranger. Uppdraget är att göra Clarion Hotel Post till det naturliga valet av mötesplats i Göteborg.

UTSTÄLLNINGEN
De femton kreativa tävlingsbidragen presenteras i en utställning, dit den samlade branschen är inbjuden för att tycka. Det blir vernissage och mingel torsdagen den 26 augusti klockan 17-19. Platsen är Meetmasters nya lokaler på Västra Hamngatan 21 (klicka för karta) i Göteborg. Räkna med dryck, snacks, skön musik från DJ Somewear – och riktigt bra idéer.

ANMÄL DIG IDAG
Mejla till Emilie Dominiemelie.domini@educ.goteborg.se – senast den 24/8.