Söker du efter en copywriter?

sokercopywriter

Chansen är stor att den copywriter du söker just nu läser det här. Därför gör du som reklambyrå och marknadsavdelning smart i att jobbannonsera på Please copy me. Det är garanterat kostnadseffektivare än en annons i branschpressen; genom bloggen, Twitter och Facebook får tusentals vassa snabbt pennor reda på att du är på jakt. Och de vet exakt var de kan söka.

Fakta
En läsarundersökning
gjord 2010 visar att hälften av bloggläsarna besöker Please copy me 2-5 gånger i veckan, ytterligare en fjärdedel en gång i veckan. Hela 15 procent av er som svarade läser Please copy me varje dag (!). Och två av tio besöker bloggen för att söka jobb eller praktikplats. You do the math.

Första steget
Du som vill annonsera efter en copywriter på Please copy me: mejla mig på adressen mattias@akerberg.com för mer information och en prislapp.