Är det möjligt? Du bestämmer.

Läste du intervjun med Fredrik Toreskog här för ett tag sedan? Du vet, han som är projektledare på Goss, och under sin pappaledighet bestämde sig för att lära sig spela fem egna låtar – och framföra en av låtarna i tv. Du minns säkert att han lyckades med sitt galna mål. Och nu har han en dröm till: att fylla Konserthuset i Göteborg den 8 februari 2011. Jag upprepar: Konserthuset. Stora Salen. Vi snackar 1 247 platser. Kolla det här:

Tanken med konserten är att visa att det är möjligt för en fullständigt oetablerad drömmare med gitarr att göra raketkarriär och sälja ut en enorm konsertarena. För om det är möjligt, då är nästan vadsomhelst möjligt. Dessutom går alla biljettintäkterna direkt till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Redan nu är nära 150 biljetter sålda. Och – lyssna på detta – om Fredrik och vi alla lyckas fylla Konserthuset har Skavlan-redaktionen lovat att chansen att han får medverka i programmet är riktigt stor.

Av alla dessa anledningar uppmanar jag till att boka biljetter till konserten Är det möjligt? redan nu. Köp till dina vänner och ovänner när du ändå är igång. Bor du utanför Göteborg? Lugn, det finns många sätt att ta sig hit. Och många anledningar. Vi ses!