Bevingade ord till salu. Första… andra… tredje – såld!

beska_reklown

För att lyckas i reklambranschen behöver du både rötter och vingar. Det är värt att fundera på nästnästa steg, men också smart att lära av uvarna som gjorde reklam innan du ens var påtänkt. Några av dem har tack och lov tecknat ner sina erfarenheter och lärdomar i memoarformat. Bland dessa några finns Jan Cederquist och Sören Blanking. Att sluka deras böcker är toppenlätt. Att få tag i böckerna är betydligt värre. Men nu har du chansen.

På auktionssajten Tradera kan du nu lägga vantarna på klenoderna Reklown (Jan Cederquist, 1997) och Guldägg & Beska droppar (Sören Blanking, 1996). Utgångsbudet är 250 kronor, och auktionerna pågår till och med den 23 december klockan 09.00-ish.

Vill du lägga ett bud?
Här är länken till auktionen för Reklown.
Och här är länken till auktionen för Guldägg & beska droppar.