Bevingade ord till salu. Första… andra… tredje – såld!

beska_reklown

För att lyckas i reklambranschen behöver du både rötter och vingar. Det är värt att fundera på nästnästa steg, men också smart att lära av uvarna som gjorde reklam innan du ens var påtänkt. Några av dem har tack och lov tecknat ner sina erfarenheter och lärdomar i memoarformat. Bland dessa några finns Jan Cederquist och Sören Blanking. Att sluka deras böcker är toppenlätt. Att få tag i böckerna är betydligt värre. Men nu har du chansen.

På auktionssajten Tradera kan du nu lägga vantarna på klenoderna Reklown (Jan Cederquist, 1997) och Guldägg & Beska droppar (Sören Blanking, 1996). Utgångsbudet är 250 kronor, och auktionerna pågår till och med den 23 december klockan 09.00-ish.

Vill du lägga ett bud?
Här är länken till auktionen för Reklown.
Och här är länken till auktionen för Guldägg & beska droppar.

2 svar till “Bevingade ord till salu. Första… andra… tredje – såld!”

  1. Mattias skriver:

    Bra böcker och trevlig idé, men för att läsa Cederquist behöver man inte lägga ut så mycket. Reclown finns i pocket på adlibris för 39 spänn. Det är värre med Ord till salu (första utgåvan).

  2. Mattias skriver:

    Helt riktigt. Reklown finns i pocket (utgiven 2006) till ett betydligt lägre pris. Här handlar det om hårdpärmen, som är betydligt finare och har ett högre raritetsvärde.