“En kick att styra över sin egen tid” – Dagens Industri skriver om Please copy me

För ett tid sedan – i slutet på september – mötte jag journalisten Micael Hallström en kylig morgon i Victoriapassagen. Det hade just blivit officiellt att jag skulle bli frilanscopywriter, och Dagens Industri ville skriva en artikel om min resa. Vinklingen var redan spikad: från blogg till bolag. Det blev ett långt och intressant samtal om att lyckas få in foten, experimentera med sitt personliga varumärke – och om att gå den där egna vägen ett tag.

Idag publicerar Dagens Industri det korta reportaget. Jag säger tack till alla som har läst och med sms, mejl, tweets, likes och kommentarer hört av sig med uppmuntrande hejarop. Det är en kick!

Här är reportaget Blogg början på bolag (klicka för större bild).

di_pcm_hela_366