Ett halvår med total uppgradering och tivoli

rollercoaster

Du som följer den här bloggen vet att jag har en grej med att summera. Jag tror på att kolla bakåt lite innan man rusar vidare. Och det passar ju att göra det inför de slappasoftadagarna som nu stundar.

En vän sa till mig helt nyligen: ”Mattias, den senaste tiden har du uppgraderat ditt liv på alla tänkbara plan – boende, förhållande och jobb”. Och han har rätt. Det har varit en berg-och-dalbane-höst – lika rolig som omtumlande. Det här har varit halvåret då jag har

Under 2011 har jag som mål att bli mer effektiv, mer inspirerande/inspirerad och lyckas skapa riktigt bra reklam. Och i oktober kommer boken om konsten att skriva reklam äntligen ut!

Den 3 januari kommer ett videoinlägg där Magnus Jakobsson, copywriter på DDB Stockholm, pratar om idéer och stickning. Kom tillbaka hit då. Vad Anna Qvennerstedt (10/1), Petrus Kukulski och Martin Marklund (17/1) och Niclas Carlsson (24/1) snackar om – det får du se då. Men nu: god jul och gott nytt år!8 svar till “Ett halvår med total uppgradering och tivoli”

 1. Henrik Ladström skriver:

  Det har varit fint att lära känna dig Mattias, ser fram emot fortsatt #kafferace nästa år!

 2. Mattias skriver:

  Detsamma, Henrik. Vi ses på kaffebarerna under 2011!

 3. Johan skriver:

  Tack för trevlig läsning på bloggen och God Jul Mattias. Du är en verklig inspirationskälla.

 4. Lars Carlén skriver:

  Vilket driv och ös du har Mattias! När jag läser om allt du har gjort den senaste tiden blir jag nyfiken på vad som var mest spännande! För någon eller några saker brukar ändå sticka ut. Vad var alltså mest spännande av det du räknar upp?

 5. Mattias skriver:

  Lars: Bra fråga! Det mest spännande – och mest läskiga – var att första dagen efter semestern knacka på hos chefen med beskedet att jag önskar säga upp mig. Då snurrade världen rätt fort, trots att jag visste att det var rätt beslut. Jag har aldrig ångrat det, men ibland undrat vad sjutton jag har gjort. Att våga ta klivet vidare har varit väldigt viktigt – och spännande – för mig.

 6. Fredrik Toreskog skriver:

  Det är jäkligt roligt att fått lära känna dig. Du har
  inspirerat mig också!

 7. Lena skriver:

  Nu har jag följt dig ett tag och jösses vilket tempo du
  haft det senaste halvåret. Kul, du inspirerar verkligen! Men du är
  fortfarande 28 år. Blir du aldrig äldre? Eller står tiden stilla i
  Göteborg? Konstigt, för i Norrland rasslar minuterna så det står
  härliga till. Gott slut och gott nytt!

 8. Mattias skriver:

  Johan: Det var väldigt roligt att höra, och precis sådant som ger extra kraft att fortsätta blogga.

  Fredrik: Tack! 2011 kommer bli ett häftigt år. Först: 8/2!

  Lena: Haha! Jag försöker hålla mig ung (och just det uttalandet är ett tydligt tecken på att man inte längre är det). Kul att du följer mig!