Ett halvår med total uppgradering och tivoli

rollercoaster

Du som följer den här bloggen vet att jag har en grej med att summera. Jag tror på att kolla bakåt lite innan man rusar vidare. Och det passar ju att göra det inför de slappasoftadagarna som nu stundar.

En vän sa till mig helt nyligen: ”Mattias, den senaste tiden har du uppgraderat ditt liv på alla tänkbara plan – boende, förhållande och jobb”. Och han har rätt. Det har varit en berg-och-dalbane-höst – lika rolig som omtumlande. Det här har varit halvåret då jag har

Under 2011 har jag som mål att bli mer effektiv, mer inspirerande/inspirerad och lyckas skapa riktigt bra reklam. Och i oktober kommer boken om konsten att skriva reklam äntligen ut!

Den 3 januari kommer ett videoinlägg där Magnus Jakobsson, copywriter på DDB Stockholm, pratar om idéer och stickning. Kom tillbaka hit då. Vad Anna Qvennerstedt (10/1), Petrus Kukulski och Martin Marklund (17/1) och Niclas Carlsson (24/1) snackar om – det får du se då. Men nu: god jul och gott nytt år!