Uppdrag: intervjua Sveriges bästa reklamskribenter

copy_fem

Om en vecka, den 13 och 14 december, är jag i Stockholm för att intervjua några av Sveriges bästa copywriters: Magnus Jakobsson, Anna Qvennerstedt, Niclas Carlsson och radarparet Petrus Kukulski/Martin Marklund. Vi kommer att hålla till i caféet på Fotografiska, med panoramautsikt över den vintriga huvudstaden. Resultatet av dessa samtal kommer du att kunna ta del av i bokform under hösten 2011.

Jag har förberett en hel drös med frågor till de fem, men vill inte riskera att missa någon. Därför: vad skulle du vilja fråga Sveriges bästa copywriters? Skicka din fråga till mattias@akerberg.com. Skriv gärna ”Fråga till copywriter” i ämnesraden. Kanske är din fråga direkt riktat till en av de fem; skriv i så fall ”Fråga till [namn]”. Tack redan nu för ditt engagemang. Du som skickar in en fråga deltar givetvis i utlottningen av ett signerat exemplar av boken.